keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Sinne meni...joulu...

Kaikkien joka vuotinen joulupuheenaihe, miksi pitää syödä niin paljon?! Nii, sitä mietin myös itse. Vaatteet ei onneksi alkanut puristaa, mutta huomaa hieman erilaisen ruokavalion turvottaneen. Ehkä se on tammikuun puoleen väliin mennessä laskenut. Jouluna yleensä mun ykkösherkku on ehdottomasti suklaa, mutta ei tänä vuonna. Siis mitä ihmettä?! Lahjaksi saamista suklaista söin vaan ihan pikkusen. Eilen ja tänään sitten mennytkin sen edestä.

Kuusta ei ollut. Mun peikonpähkinäoksat koristeltuna on toimittanut kuusen virkaa jo parina jouluna. Huomenna taidan ne taas korjata pois. Oishan kuusi kiva ja tois todellista joulun tuntua, mutta ei ole kuitenkaan tuntunut siltä, että se pitäisi saada. Ja kuusi pitäisi olla tietysti oikea ja neulasia olisi vielä Juhannuksena.




Ja palatakseni herkkuihin, juustot... Ai että ne oli niin hyviä...Uusia tuttavuuksia, hyviä ja huonoja. Se on jännä juttu, miten uusiin makuihin voi tottua ja niistä tulla tosi hyviä muutaman kokeilun jälkeen. Ja se jos joku juusto haisee aivan järkylle lopulta maistuu hyvälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti