maanantai 25. toukokuuta 2015

Vapaa viikonloppu!

Oli niin kivaa viikonloppuna.
Vapaa viikonloppu, letkee meno ja hauskaa seuraa.

Perjantaina töistä lähtiessä ois voinut vaikka luulla, että kesäloma ois alkanut. Aurinko paistoi ja kauppaostokset oli vain vähän kylmää juomaa ja jätskiä.

Mikäs sen mukavampaa, kun istua terasilla ja todeta, että kyllä toi on pääskynen, joka tuolla lentelee. Ihana oli huomata, että aidan vieressä olevat puut kukkii edelleen. En ole ottanut selvää mikä tuo kauniisti kukkiva puu mahtaa olla. Nyt on mennyt jo viikko, eikä kukat ole karissut alas. Ja tää on paljon pidempi aika, kuin parina edellisenä keväänä. Sekin sopii mulle vallan mainiosti.

Kuvittelen tietenkin olevani loistava puutarhuri, todellisuus on jotain ihan muuta. Ensimmäiset siemenet menee yleensä hukkaan, kun ei ne sitten kasvakaan, mutta ei se mitään. Basilikat on ollu viikon ja yksi pieni vihreä siellä pilkottaa. Muut yrtit kylvin maahan ja toivottavasti linnut ei löytänyt siemeniä. Parasta on tietty se, että saa omasta maasta salaatit kesällä. Luomua, sehän on niin muodikastakin.

Päivät on jo melkein ympäriinsä valoisia. Kivaa huomata, kuinka nopeesti alkaa valostumaan, kun istuu yöllä ulkona syömässä hampurilaista. Se on niitä kesän kivoja hetkiä, baarista lähtiessä saa syödä grillimätöt lämpösenä. Ei kylmässä taksijonossa tärisemistä. 

Tästä on hyvä aloittaa uusi viikko!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti