maanantai 12. lokakuuta 2015

Joulua odotellessa

Eilen pieni sekoaminen Prismassa. En tiedä kuinka kauan joulusuklaat on jo ollut hyllyssä, mutta minä näin ne eilen ensimmäisen kerran. Kaikkea uutta oli tullut. Namnam.

Hillitsin kuitenkin itseni ja ostin vain yhden Fazerin suklaalevyn. Se oli uusi winter edition, mantelia, karpaloa ja joulumaustetta. Joulumausteen huomasin vasta, kun laitoin ekan palan suuhun, en siis huomannut sitä lukiessani mitä suklaa sisältää. Se on kyllä jotenkin jännä ja jollainlailla inhottava fiilis, kun suuhun laittaessa kuvittelee jonkun maistuvan jollekin muulle, miltä se maistuu, Toinen talvimaku oli omenaa ja jotakin muuta sisältävää, sitä kokeillaan seuraavaksi. Ja Dumleja piparkakun makuisina. Joo olen hulluna suklaaseen.



Pidän vielä pari kuukautta joulujutut kaapissa, suklaata ei lasketa. Tai eihän tässä tarvitse niinkään kauan odottaa. Ensimmäisenä adventtina olen aina laittanut ne joulukoristeet mitä haluan ja niitä ei ole montaa.

2 kommenttia:

  1. Oi mikä ihana joulusuklaa-bongaus <3 Pakko myöntöää että mä oikein odotan että koska saa alkaa luvan kanssa oottaan joulua :D

    VastaaPoista