tiistai 2. kesäkuuta 2015

Luksusta

Välillä on pakko antaa itselle lupa hemmotteluun ja olla miettimättä kuinka paljon maksaa ja onko oikeasti varaa. 

Viime viikolla kävin kasvohoidossa. Putsattiin ja puunattiin ja hierottiin. Lopputulokseen olen erittäin tyytyväinen. Alkuun tehtiin timanttihionta, joka saa ihon pehmeäksi ja tasaisemmaksi. Huokoset ovat pienemmät ja tietysti puhtaammat. Iho tuntuu tosi hyvälle ja näyttää myös. Mekaaninenpuhdistus ei ole koskaan kivaa. Se on niitä kipuja, minkä unohtaa aina, mutta sen kestää, kun tietää ärsyttävien tukkeumien vähenevän. Se on ihan erialaista, kuin mikään muu kipu.

Haluan kasvohoidon aina hieronnalla. Se on palkinto kestetystä kivusta puhdistuksen aikana. Hyvän tuoksuinen hierontavoide. Tuoksu oli tuttu, mutta en keksinyt mistä. Ei siis mikään huono muisto ainakaan. Ja vielä raikkaan tuntuisen ja tuntuisen naamion aikana kosmetologi hieroi käsivarret, dekolteen ja hartiapuolelta. Kyllä mielelläni maksan tällaisesta hemmottelusta. Nyt iho on on kirkas ja pehmeä.

 Kosmetologini on saanut minut luopumaan yövoiteista. Kätän häneltä ostamaani Meine Base -mineraalisuolaa. Sitä pitäisi käyttää joka päivä, mutta... Suola tasapainottaa ihoa ja kosteuttaa. Sopii kaikille ihoille. Voi käyttää kylvyssä, puhdistusaineen seassa. Itse käytän illalla niin, että puhdistan eka meikit ja sen jälkeen otan pienen määrän suolaa ja siihen vähän vettä ja hieron kasvoille. Kosmetologini neuvoi nyt käyttämään myös dekolteelle, koska siinä on ollut vähän näppyjä ja ihottumaa. Ja ettei huuhtelekaan vaan jään jättää sen vaikuttamaan. Suolaha sulaa veden kanssa, niin myös tämä.Ensimmäisen käytön jälkeen huomasin ihon olevan pehmeämpi.


Vuoden olen tätä suolaa käyttänyt säännöllisen epäsäännöllisesti, enkä ole yöksi laittanut voidetta. Ihossa huomaa, että poskipäiltä ihohuokoset on supistunut ja siitä seuraa ettei ne tukkeudu enää niin helposti. Samalla vaihdoin kasvoveden kosteuttavaan. Aikaisemmin olin Cliniquen 2 -kasvoveden vannoutunut käyttäjä. Onhan se Clinique tehokas ja puhdistava, mutta ei sovi enää mun kasvojen hoito rutiiniin. Kasvovesissä ei ole mitään vakkaria, Malu Wilzin kosteuttava oli kiva. Siinä on hinta-laatu-suhde kohdillaan.


Toinen ihana ylellisyys.

Kävin eilen kampaajalla. Itse olen värjännyt pitkän aikaa. Pitkien hiusten värjäys kampaajalla on sairaan kallista. Nyt halusin vaalemmaksi, niin oli pakko turvautua kampaajaan. Ja onhan se kivaa.

Kiva vaan istua ja lukea lehtiä ja miettiä kivoja juttuja.

On ihanaa, kun joku toinen pesee hiukset, hieroo vähän hiuspohjaa. Saa hiukset pestyksi ilman, että kastuu kokonaan, eikä meikkejä tarvitse pestä.

Veden kosketus on kummallisen terapeuttista ja rauhoittavaa.

Tässäkin kohtaa olen tyytyväinen lopputulokseen. Hiuksista tuli ehkä vähän punaisemmat, mitä olin ajatellut, mutta ei se mitään, nää on kivat. Eikä mulla ees ollut tarkkaa ajatusta millasen värin haluan. Joskus kauan sitten on mulla on ollut punaiset hiukset. Nyt on punainen Color Mask, jospas se auttais, ettei tarvii nopsaan vaihtaa väriä.

Näillä on hyvä jatkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti