torstai 11. kesäkuuta 2015

Sokerihuulet

Kosmetiikka on ihanaa, aina ollut!

Joistain tuotteista miettii, et hei ihan oikeesti onko tässä mitään järkeä, vois varmasti ilmankin elää, mut ei vaan voi. Kaikkiin tarpeisiin on monta ratkaisua kosmetiikassa. Ja jos ei ole tarvetta, luodaan se tarve tai ihan vaan "mä haluun".

Jokaiseen kohtaan kropasta löytyy oma kuorinta. Aloitetaan varpaista ja noustaan ylospäin. Jalkapohjiin vähän tuhdimpaa, ne sisältävät monesti jauhettua hohkakiveä. Omani on tällä hetkellä Avonilta, toimii. Reilusti vaan voidetta päälle. Jalkojen kuorinta on se, mitä teen harvoiten. Pitäis vähän useemmin, kun kerran kuussa.

Vartalokuorinnoissa käytetään paljon sokeria ja suolaa. Ja ne on ihan mahtavia käyttää saunassa. Hoitavat öljyt imeytyvät ihoon vielä paremmin. Jos ei ole korppu kuivaa ihoa ei välttämättä tarvitse vartalovoidetta sen jälkeen. Kannattaa suojata lauteet hyvin. Kokemuksesta voin kertoa, että öljy-sokeri seos jämähtää aika kivasti lauteisiin ja kuumuus vielä vähän lisää kiinni jäämistä. 
Vartalonkuorintakin on Avonilta, siinä on sokeria ja sheavoita. Vartalon kuorin kerran viikossa tai ainakin yritän.

No niin nyt ollaan jo kainaloissa asti.

Decolteen ja rintojen alueelle suosittelisin ennemmin kasvojen kuorintaa, kuin vartalolle tarkoitettua, riippuu tietysti ihon kestävyydestä. Ja vaihtoehtojahan löytyy. Mut ei niistä ainakaan nyt sen enempää. Kasvot kuorin kerran viikossa ja tästä en lipsu.

Itse olen kerran kuorinut hiuspohjan. Minulla ei ole ongelmaa hiuspohjan kanssa, niin ole sitä nähnyt tarpeelliseksi säännöllisessä käytössä. 
Käsiä ja kynsinauhoja unohtamatta. Jos haluaa säästää tässä kohtaa, jokaisen keittiöstä varmasti löytyy sokeria ja öljyä. Niistä vaan seos ja eikun hieromaan. Sokeri on hellempi käsille, kuin suola. Kuorin kädet aina samalla, kun vartalon. 

Kuorintojen kanssa täytyy muistaa, että kaikki ihot ovat erilaisia ja kestää eri tuotteita. Onneksi kaikille löytyy sopiva.

Mutta ne sokerihuulet.
Lushin Bubblegum lip scrub
Tää on vaan syötävän ihana. En ihmettele, että nettikaupan kommenteihin joku oli kirjoittanut, että "pikkusisko söi". Ei se vaarallista ole, vatsa vaan saattaa toimia pikkasen reippaammin. Sisältää sokeria ja jojobaöljyä. Tuotetta ei ainakaan yhtään huononna se, että se on väriltää pinkkiä ja tuoksuu todella herkulliselle. 

Itselläni tästä tulee mieleen lapsena syödyt Brunbergin marmeladit. Tunne on sama, kun laittaisi punaisen marmeladikuution suuhun huuliin osuen. Namnam. Huulista tulee ihanan pehmeät ja öljystä jää aika kivan pehmeä tunne, mutta laitan silti aina huulivoidetta päälle. 
Ja taas on suudeltavat huulet ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti