keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Viikko prinsessana

Loma oli erittäin onnistunut. Kauneushoitolassa käynti aloitti prinsessana olon. Oli niin luksusta, kun jalkoja hoidettiin ja hierottiin samalla, kun kasvoja. Tunsin itseni todellakin prinsessaksi. En muistanutkaan kuinka kevyt on kävellä jalkohoidon jälkeen. Vaikka jalkojen kanssa ei ongelmaa olekaan, on se silti ihanaa. En keksi mitään muuta, kuin "ihanaa". Vaikka aikaa tästä tapahtumasta on jo pari viikkoa, muistan silti aivan selvästi, mikä oli fiilis vetää kengät jalkaan ja kävellä pumpulin päällä kotiin. Kasvotkin tuntui ihan uusilta. Pakkasen kuivattamat läikät oli poissa ja iho ihanan pehmeä.

Prinsessana olo jatkui Helsingin reissulla. Kävin Fazerilla herkuttelemassa. Vähän meinasi alkaa naurattaa, kun oli lounasaika ja viereisissä pöydissä syötiin salaattia. Nekin oli kyllä tosi herkullisen näköisiä. Itse kuitenkin söin juustokakkua, ihan niinkuin olin haaveillut. Pienempikin pala olisi riittänyt, kyllä mullekin, vaikka olen herkuttelijaluonne. Kakku suorastaan suli suuhun.



Se mikä oli varsinainen Prinsessa-hetki, pinkki kylpy. Sain kylpyammeellisen huoneen. Lushissa olen aina katsellut ihanan näköisiä ja oloisia kylpytuotteita. Väri tietenkin ratkaisi, pinkki kylpypommi. Väri muuttui pinkiksi ja ammeen pohjalla oli pieniä sydämiä. Onneksi mulle ei käynyt samanlai, kun jollekin muulle Lushin kylpytuotteen käyttäjälle, iho värjääntyi pinkiksi. Tämän jutun luin netistä. Taisi olla vähän tuotteen väärinkäyttöäkin. Vielä kun olisi vaahtoa ollut, niin kylpy olisi ollut aivan täydellinen.


Jalkani näyttää jättiläisen jaloilta :) Mutta noi hanat oli ihanat.



Jos mulla olis kotona kylpyamme ja mieheni romanttinen, varmasti ostaisin näitä pommeja lisää. Ja kynttilän valossa oltais yhdessä kylvyssä. Joo ei tule tapahtumaan. Mutta tää on aivan loistava Ystävänpäiväksi ja varmasti käy kaupaksi kyseiset tuotteet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti