torstai 6. elokuuta 2015

"Älä murehdi, mitä muut ajattelevat, sillä kaikki ajattelevat vain itseään"

Netissä törmää kaikenlaisiin listoihin, elämänohjeisiin ja ties mitä. 
En tiiä onko oikeesti joku 90 vuotias mummo listannut elämänohjeensa, mutta hyvin mahdollista. 
Otsikko on yksi niistä. Loistavasti sanottu. 

Sanotaan, että naiset pukeutuvat toisia naisia varten. Siitä asiasta olen osittain samaa mieltä, koska ainahan naiset katsoo toisiaan ja ajattelee, et mitä tollakin on tollasta päällä. Miksi ei osata katsoa, että wau näyttääpäs hyvältä. Multa se ei ainakaan ole pois, jos kehun toisia. Mulle tulee siitä hyvä mieli, jos saan toisen piristymään ja tuntemaan itsensä kauniiksi kehuessani huulipuna valintaa tai paidan väriä. Elämän on liian lyhyt, vähättelyyn tai toisten kadehtimiseen. 

Itse yritän elää sen mukaan, että teen asioita mistä tykkään ja pukeudun niihin vaatteisiin mitkä tuntuu hyvälle. Voi kuulostaa itsekkäälle, mutta elän itselleni en muille. En jätä enää parhaita vaatteita huippu hetkiä varten, koska mun tavallisessa elämässä niitä ei juurikaan ole. Arjestakin voi tehdä oman juhlan. En kuitenkaan hillu kaupungilla arkena iltapuvussa. Ed. mummon ohjeilla voin laittaa parhaat alusvaatteet koska vaan. Jos sattuu jokin onnettomuus ja ambulanssimiehet tulee, ei oo ainkaan mummokalsarit jalassa. Muistan serkkuni joskus sanoneen lenkkeillessämme: "nyt jos jäis auton alle ja ambulanssimiehet leikkais vaatteet, mulla on ihan kauheet kalsarit"

Itsekään en jaksa aina vapaapäivänä meikata, kun läähden kauppaan, eikä mun mielestä aina tarviikaan. Eilen tuli pitkästä aikaa sellanen fiilis, et hei vähän voi tehdä iselleen jotain, kun lähtee pidemmälle, kun roskikselle. 
Kahden minuutin helppo ehostus: kulmakarvageeli ja kevyt ripsiväri. Tähän meikkiin loistavat tuotteet on Isadoran brawn shaping gel ja Lancomen cils tint. Kyllä, kuulun niihin joilla ei väriä ole luonnostaan. Eroa ei varmaan kukaan muu huomaisi, mutta itselläni oli kivempi olo.

Itsevarmuus ei ole helppo asia. Se ei kaikille tule luonnostaan. Täytyy olla rohkea. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti