torstai 20. elokuuta 2015

Uutuus vastaan klassikko

Huulikiiltoja tuntuu kertyvän meikkipussiin ja laukun pohjalle huomaamatta useampi. 
Lancomen Gloss in Love kiiltoon on tullut uutuus, volumizer. Tästäkö uusi kilpailija Diorin Lip Maximizerille?! Dior on melkein yksinään saanut olla "pullistajien" harvassa joukossa.
Lancomesta tulee upea kiilto, alkuun tunne on viileä, ei nipistele, suurta pullistusta en huomaa, huulen pinta näyttää ehkä vähän tasaisemmalta. Ei tunnu tahmealle. 
Tykkään hylsystä tosi paljon. Klik-systeemi avaukseen, on mun mielestä parempi, kuin kierteet. Eli pienestä napista painamalla, korkki nousee. Kierteet tuntuu aina olevan ihan huulikiiltoa täynnä ja saa olla tarkkana ettei sotke koko meikkipussia. Seuraavaksin, kun tarvitsen uutta kiiltoa, harkitsen vakavasti ostavani Gloss in Loven.
Siitä olin yllättynyt, ettei Lancomen Suomen sivuilta vielä uutuus kiiltoa löytynyt, Stockmannin nettisivuilta löytyi.

Clarinsin Instant Light Natural Lip Perfector ei varmaan paljon esittelyjä kaipaa. Klassikkoon tulee aina välillä uusia sävyjä. Helppo levittää, annostelu toimii, väriä juuri sopivasti, ihana kevyt vaniljainen tuoksu, pehmeän tuntuinen, ei ole tahmea, kosteuttaa. Tarviiko vielä kehua, vai onko jo selvää, että minäkin tykkään.

Voittajaa ei löytynyt. Molemmata kiillot vaan on ihania.


Minäkin ajattelin huomenna suunnata Helsingin Sokokselle ihalemaan Urban Decay meikkejä. Silmämeikinpohjustuksia olen käyttänyt ja ne on kyllä maineensa veroisia, eli ihan huippu hyviä. Olen varautunut jonottamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti