tiistai 18. elokuuta 2015

Scarlet red

Nyt on taas kynnet kunnossa.
Trindin cuticle remover on hyvä, sillä saa kuivat ja kynteen kasvaneet kynsinauhat hyvin irroitettua ja sitten poistettua. Viilaukseeen ehdottomasti paras on lasiviila. Se ei riko kynttä. Kynsilevyt ei irtoa toisistaan vaikka viilaisi edestakaisin. Uusin viila löytä on We Care Iconin kuusi pintainen viila. Siitä käytän oikeastaan vain neljää pintaa kynnen tasoitukseen. Vaikka on tasoittava aluslakka kannattaa silti tasoittaa viilalla kynnen pinta, varsinkin jos on liuskoittumista. Liuskoittuneen kynnen pinnalla lakka pysyy vain hetken kauniina. 
Trindin kynsinauhabalsamia upposi kynsinauhoihin ja kynsiin reilusti, matojen kaivelu mullan seasta oli todella kuivattanut. Kyseinen balsami on siitä ihana, kun se on öljytön, ei siis tarvitse välissä puhdistaa kynnen pintaa rasvasta, lakka vaan suoraan päälle, kun pinta on kuiva. 


Varpaan kynsiin laitoin perinteistä punaista. Isadoran geelilakassa on oma päällyslakkansa, kuivuu kaikissa valoissa. En ole kokeillut värilakkaa, mutta päällyslakka ei toiminut toisen värilakan kanssa, kuoriutu pois sormien kynsistä, varpaissa pysyi, kummallista. Kaksi kerrosta riittää, että saa tasaisen hyvän värin ja päälilakkaa yksi kerros, sillä tulee upea kiilto. Kuivuu tosi nopeasti.
Sormien kynsiin lakkasin aina kauniin ja ajattoman ranskalaisen. Alus- ja päällyslakkana tällä hetkellä tykkään käyttää Isadoran 6-in-1. Se tasoittaa ja tekee upean kiillon.
Opin kuivatustipat on ihan huiput, varsinkin tämmöselle kuka ei jaksaisi odotella lakkojen kuivumista. Nykyään kyllä lakat kuivuu tosi nopeasti, vaikka ei olisikaan erityismainintaa kuivumisesta.

Ja tältä lopputulos näyttää




Kynsien lakkaaminen on aina ollut kivaa. Se on pikkutarkkaa puuhaa, ni ei tarvitse miettiä samalla mitään muuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti